Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου» | Κάλεσμα σε συγκέντρωση-πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία σε αλληλεγγύη με τον λαό της Παλαιστίνης

Κάλεσμα σε συγκέντρωση-πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία σε αλληλεγγύη με τον λαό της Παλαιστίνης

Σάββατο 15 Μάη – 17:00 (Μετρό Πανόρμου)


AL-Nakba 73 χρόνια μετά εξακολουθεί να σημαίνει κατοχή γενοκτονίες λεηλασίες.


Το κράτος Τρομοκράτης του Ισραήλ με την πλήρη στήριξη του Ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού και τις δηλώσεις στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης συνεχίζει να δολοφονεί τον λαό της Παλαιστίνης και να καταλαμβάνει όλο και περισσότερα εδάφη της ανυπότακτης αντάρτισσας Παλαιστίνης μέσα από την όξυνση της αποικιοκρατικής- τρομοκρατικής βίας του.


Η αναγνώριση από τον διεθνή ιμπεριαλισμό και την ελληνική κυβέρνηση του δικαιώματος στην αυτοάμυνα του κράτους Τρομοκράτη, την ίδια στιγμή που η αυτοάμυνα του λαού της Παλαιστίνης βαφτίζεται ‘’τρομοκρατία’’ είναι το ιδεολόγημα πάνω στο οποίο στήνεται η διεθνής νομιμοποίηση του φρικιαστικού εγκλήματος που εξελίσσεται απέναντι στο Παλαιστινιακό λαό.


Το κίνημα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται υπέρ του Παλαιστινιακού λαού και του δίκαιου αγώνα του πρέπει να πλατύνει και να ισχυροποιηθεί. Η απόπειρα διάλυσης της συγκέντρωσης της Τετάρτης βρήκε ανάχωμα από τις οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος.


Το Σάββατο, την ημέρα της μαύρης επετείου της Nakba, καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία, μαζικότερα, συντεταγμένα και δυναμικά να συναντηθούμε στο δρόμο του αγώνα και της διεθνούς αλληλεγγύης και να απαιτήσουμε να παύσει κάθε συνεργασία του Ελληνικού κράτους με το Κράτος Τρομοκράτη του Ισραήλ, να στείλουμε σινιάλο αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης και να βρωντοφωνάξουμε νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης.


Σάββατο: Συγκέντρωση 17:00 Σταθμός Μετρό Πανόρμου και διαδήλωση στην Πρεσβεία του Ισραήλ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

ΚΑΤΩ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟΥ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ


Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Σχολιάστε