Για τη χθεσινή συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στον Γ. Μιχαηλίδη και ενάντια στη καπιταλιστική-κρατική διαχείριση των πυρκαγιών

Χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος με την μαζική συμμετοχή εργαζόμενου λαού και νεολαίας, απέναντι στην καπιταλιστική-κυβερνητική διαχείριση των πυρκαγιών και την εκδικητική-μαφιόζικη απόφαση του αστικού πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησής του να δολοφονήσουν κρατικά τον Μιχαηλίδη.

Οι κρατικές κατασταλτικές συμμορίες προχώρησαν σε επιθέσεις σε διάφορα σημεία της διαδήλωσης, καθώς και στις απόπειρες ανασυγκρότησης της, προχωρώντας σε συλλήψεις απέναντι σε διαδηλωτές και διαδηλώτριες.

Η επίθεση των κρατικών κατασταλτικών συμμοριών, σε συνέχεια του κρεσέντου καταστολής των προηγούμενων ημερών, αποτυπώνει την ενότητα των πιο αντιδραστικών τμημάτων του κεφαλαίου απέναντι στην κατεύθυνση τους να δολοφονήσουν τον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, όπως και την μεταφορά της τρομοκρατίας στο στρατόπεδο της εργατικής τάξης, του λαού, της νεολαίας και συνολικά των δυνάμεων του κινήματος, και για την περίοδο της βαθιάς φτώχειας και της εξαθλίωσης που ήδη βιώνουμε.

Η ταξική πάλη και ο αγώνας για δημοκρατικές-λαϊκές ελευθερίες δεν καταργούνται, ούτε ποινικοποιούνται. Η κοινή- μετωπική-μαζική και μαχητική δράση των δυνάμεων του εργατικού-λαϊκού, κομμουνιστικού και αναρχικού κινήματος, σε συνδυασμό με την εμφάνιση του εργατικού-λαϊκού παράγοντα, είναι οι μοναδικές προϋποθέσεις για να τσακίσουν τους αστούς και την καταστολή τους.

Στηρίζουμε τη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Μοναστηράκι στις 7μμ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ-ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ-ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

Σχολιάστε