Κάλεσμα στήριξης στους 7 διωκόμενους αντιφασίστες

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 7 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ [ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΠΕΜΠΤΗ 20/1, ΚΤΙΡΙΟ 10, 10:30πμ]

Την Πέμπτη 20/1, στο κτίριο 10 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καλούνται σε απολογία ενώπιον του ανακριτή οι 7 αντιφασίστες που διώκονται ως υποτιθέμενοι πρωταγωνιστές για τον προπηλακισμό φασιστών στα Προπύλαια, σε αντιφασιστική αντί-συγκέντρωση τον περασμένο Ιούλιο.

Με πάτημα στο σκοταδιστικό-αντιδραστικό αντιεμβολιαστικό κίνημα το καλοκαίρι επιταχύνθηκε η διαδικασία ανασυγκρότησης του φασιστικού παρακράτους και των φασιστικών-παρακρατικών ταγμάτων εφόδου.

Σε μια συγκυρία δομικής πολιτικής και οικονομικής κρίσης του συστήματος, ο παρακρατικός φασισμός επανέρχεται για να ενσωματώσει κομμάτι της ταξικής-λαϊκής δυσαρέσκειας και για να ασκήσει την τρομοκρατική-κατασταλτική βία του πλάι στο κρατικό μονοπώλιο των επίσημων δυνάμεων καταστολής.

Απέναντι στο σχεδιασμό απενεργοποίησης αγωνιστών του μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος σαν τμήμα της ευρύτερης κατασταλτικής κυβερνητικής εκστρατείας που χτυπάει τις συνδικαλιστικές- δημοκρατικές-λαϊκές ελευθερίες, οφείλουμε να χτίσουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στις διώξεις και να συγκροτήσουμε πλατύ μέτωπο υπεράσπισης των δημοκρατικών-λαϊκών ελευθεριών.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

ΠΛΑΤΥ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Λαϊκή Δράση- Ομάδα Κομμουνιστών- Αγωνιστών

mail: laikiantifasistikidrasi@riseup.net

blog: laikiantifadrasi.wordpress.com

Σχολιάστε